Wat is er te doen?

Agenda

Activiteiten worden regelmatig en op maat aangeboden, afhankelijk van de zorggraad en interesse van de bewoners.
Men is niet verplicht deel te nemen aan activiteiten maar kiest waarvoor men belangstelling heeft via het wekelijkse animatieprogramma dat in gans het huis kenbaar gemaakt wordt. We opteren voor een visie waarin animatie gericht is op het zich thuis voelen, het welzijn van de bewoner en een betekenisvolle invulling van de dag. Dit met respect voor ieders wensen en beperkingen.

Klik hier voor de activiteitenkalender van 13/06/’22 – 17/06/’22
Klik hier voor de activiteitenkalender van 20/06/’22 – 24/06/’22

Wandelprogramma 2022

 

Terugkerende activiteiten

Wandelingen

Van juni tot en met september worden er bij goed weer elke maandag om 13.30u wandelingen georganiseerd. Wil je graag mee gaan wandelen met jouw familielid of meegaan als vrijwilliger mag je je steeds aanmelden in WZC Witte Meren.

Verjaardagsfeest

Maandelijks wordt er een verjaardagsfeest georganiseerd voor de jarigen van die maand. 

Contactkoor

Het contactkoor is een koor waar onze bewoners volwaardig lid van zijn. Ze kunnen er samen met hun familie en sympathisanten liedjes uit hun jeugd zingen herontdekken.

Zwemmen

De eerste donderdag van de maand hebben we een bewegingsactiviteit in Vita Den Uyt in Mol. Wil je graag meegaan met jouw familielid of meegaan als vrijwilliger mag je je steeds aanmelden in WZC Witte Meren.

Hond

We laten de bewoner en de honden contact maken door hem/haar de hond te laten strelen. Vaak brengen die strelende bewegingen rust bij de bewoners. Tijdens het knuffelen beginnen bewoners vaak te vertellen over gebeurtenissen met honden.

Misviering/ Herdenkingsviering

Elke eerste woensdag van de maand is er om 10.00u een misviering in de cafetaria. Er worden ook misvieringen georganiseerd in de buurt van een kerkelijke hoogdag. Voor de juiste data raadpleeg het animatieprogramma.