Faciliteiten

WZC Witte Meren wil een hedendaagse zorginfrastructuur voor senioren zijn. Naast kwaliteit van de zorg- en leefomgeving geniet u ook van diverse diensten en activiteiten. Heeft u zin om uw haar te laten verzorgen, uw nagels weer te laten glanzen? Of gaat uw voorkeur naar een geurig kopje koffie in onze cafetaria?
Hieronder vindt u faciliteiten die we aanbieden.

Cafetaria

WZC Witte Meren beschikt over een ruime en aangename cafetaria waarin je voor een zeer democratische prijs gezellig iets kunt komen drinken. De cafetaria wordt uitgebaat door een groep enthousiaste vrijwilligers.
Openingsuren: dagelijks vanaf 13.30u tot 16.30u, ook tijdens feestdagen.

Boekentoer

Ben je een echte boekenwurm? Dan kan je elke dinsdag een grootletterboek of meerdere grootletterboeken lenen van onze bibliotheek. Vanaf 9.30u komt er een vrijwilliger langs op de kamer.

Kapsalon
Op dinsdag of vrijdag kan je terecht bij de kapper. Deze bevindt zich op afdeling 3. Ons kapsalon biedt u alle mogelijkheden die terug te vinden zijn in een klassiek salon. Voor een mooie coupe of een permanent, voor een mise-en-plis of voor het trimmen van de baard moet u dus het huis niet meer uit. Onze ervaren kapster en kapper staan u graag met raad en daad bij.
Zij werken enkel op afspraak.

Pedicure & manicure
Veel senioren krijgen vroeg of laat te maken met specifieke voetklachten.  En dan mag er best wat extra aandacht besteed worden aan voetverzorging. Een pedicuresessie kan soms wonderen doen.
Het is steeds mogelijk op aanvraag een beroep te doen op een pedicure of manicure.

Was- en strijkdienst

Voor het bewassen van het persoonlijk linnen kan er een keuze gemaakt worden tussen het persoonlijk linnen zelf te verzorgen (familie) of in samenwerking met een externe wasserij. 

Indien de bewoner/familie zelf instaat voor de het persoonlijk linnen, is men verantwoordelijk voor het tijdig wassen en terugbezorgen van dit linnen, om te voorkomen dat tekorten ontstaan die een kwalitatieve verzorging van de bewoner in de weg staan.

Wifi

Ons woonzorgcentrum is uitgerust met wifi. De bewoners en hun bezoekers kunnen draadloos op het internet.