Faciliteiten

WZC Witte Meren wil een hedendaagse zorginfrastructuur voor senioren zijn. Naast kwaliteit van de zorg- en leefomgeving geniet u ook van diverse diensten en activiteiten. Heeft u zin om uw haar te laten verzorgen, uw nagels weer te laten glanzen? Of gaat uw voorkeur naar een geurig kopje koffie in onze cafetaria?
Hieronder vindt u faciliteiten die we aanbieden.

Cafetaria

WZC Witte Meren beschikt over een ruime en aangename cafetaria waarin je voor een zeer democratische prijs gezellig iets kunt komen drinken. De cafetaria wordt uitgebaat door een groep enthousiaste vrijwilligers.
Openingsuren: dagelijks vanaf 13.30u tot 16.30u, ook tijdens feestdagen.

Boekentoer

Ben je een echte boekenwurm? Dan kan je een grootletterboek of meerdere grootletterboeken lenen van onze bibliotheek. Je kan een personeelslid of een ergotherapeut aanspreken bij interesse om een boek te lezen.

Kapper

Op dinsdag en donderdag van 9.45u – 11.45u en van 12.45u – 16.45u.
Op woensdag zal zij enkel in de namiddag aanwezig zijn.

Voor een mooie coupe of een permanent, voor een mise en plis of voor het trimmen van de baard moet u dus het huis niet meer uit. Onze ervaren kapper staat u graag met raad en daad bij.
Zij werkt enkel op afspraak.

Pedicure & manicure
Veel senioren krijgen vroeg of laat te maken met specifieke voetklachten.  En dan mag er best wat extra aandacht besteed worden aan voetverzorging. Een pedicuresessie kan soms wonderen doen.
Het is steeds mogelijk op aanvraag een beroep te doen op een pedicure of manicure.

Was- en strijkdienst

Voor het bewassen van het persoonlijk linnen kan er een keuze gemaakt worden tussen het persoonlijk linnen zelf te verzorgen (familie) of in samenwerking met een externe wasserij. 

Indien de bewoner/familie zelf instaat voor de het persoonlijk linnen, is men verantwoordelijk voor het tijdig wassen en terugbezorgen van dit linnen, om te voorkomen dat tekorten ontstaan die een kwalitatieve verzorging van de bewoner in de weg staan.

Wifi

Ons woonzorgcentrum is uitgerust met wifi. De bewoners en hun bezoekers kunnen draadloos op het internet.